Handig om te weten

Wat u kunt doen...
Je nodigt ons uit voor een gesprek over de (ver-) bouwplannen en dan wordt haarfijn uitgelegd wat je kunt doen als je dat wilt. Veel zelf regelen of een turn-key opdracht, alles is mogelijk.
Als je op een rijtje zet wat jij gedaan wilt hebben en als je weet wat je zelf kunt of wilt doen dan zijn we goed op weg. Tijdens het gesprek wordt vanzelf duidelijk wat je zelf kunt doen, wat noodzakelijk is en wat nog geregeld moet worden. Wij vragen om ons zo eerlijk mogelijk te vertellen wat de wensen zijn, wat het budget is, wanneer het werk klaar moet zijn. Daar passen we het werk op aan - maatwerk op jouw maat.

Als je zelf geen zorgen wilt...
Als je je gedurende de bouw of verbouwing geen zorgen wilt maken over:
de gemaakte afspraken, de te leveren materialen, de droogtijd en uithardingstijd dan nemen wij deze "zorgen" graag van je over. Wij regelen de hele verbouwing zoals dat vooraf wordt afgesproken. Als zaken besproken moeten worden doen wij dat, jij hebt geen zorgen. Komen we iets tegen dat nog niet besproken is dan overleggen wij over dat item en zorgen dat het alsnog wordt uitgevoerd.
Uw huis opmeten...
Het is natuurlijk niet de bedoeling van je je eigen huis helemaal gaat opmeten omdat een tegelzetter of stucadoor bepaalde maten wilt weten. Waar je wel rekening mee moet houden is dat met "andere maten" wordt gemeten. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld dat als je nieuwe tegels gaat uitzoeken en je besteld ze zelf dat je voor een keuken met een vloeroppervlakte van 9,5 m2 je ongeveer 11m2 tegels nodig hebt, afhankelijk van de afmetingen van de tegels.
Een stucadoor meet niet het netto oppervlakte van een muur, hij moet ook rekening houden met hoeken, kleine oppervlaktes e.d. en daardoor zal het totaal aantal m2 dat afgerekend moet worden meer zijn dan het muur oppervlakte.
Wij houden hier rekening mee en leggen dit graag uit.

Geen verrassingen achteraf,
Om discussies en verwarring achteraf te voorkomen willen wij graag vanaf het eerste moment duidelijkheid bieden. Wij kennen de bouw en wij kennen de vakmensen waar we mee samenwerken.
Vanaf het eerste moment kunnen wij je helpen en achteraf blijkt ook nog dat we daardoor bespaart hebben.

Wij zijn van alle markten thuis en daardoor een geschikte gesprekspartner om de bouw. Wij vertalen jouw wensen naar de specialisten die het werk uitvoeren zodat JOUW DROOM wordt gerealiseerd.
Gefeliciteerd met je nieuwe keuken!
Je gaat een nieuwe keuken uitzoeken... en dan begint het.
De diverse keukenspeciaalzaken geven je graag een professioneel advies over jouw keukenwens, maar zij houden geen rekening met de bestaande situatie.
Ook hier kunnen we een helpende hand bieden door ons advies te combineren met het ontwerp van de keukenspecialist. Na het monteren van meer dan 100 keukens kunnen we wel zeggen dat we weten waar we over praten. Daar kun jij gebruik van maken.
Ook voor een nieuwe keuken geldt: graag zijn we bij het eerste gesprek of ideeën uitwisseling aanwezig om zo advies te geven waar nodig.

Installatiewerkzaamheden regelen
Een keukenspeciaalzaak maakt het ontwerp voor jouw keuken, levert het installatieschema en regelt meestal de monteur om de keuken te plaatsen en installeren.
Het aanleggen of aanpassen van de waterleidingen, stroompunten, lichtpunten, stopcontact, gasleiding e.d. moet je zelf regelen. En dit moet worden uitgevoerd volgens het schema van de keukenleverancier.
Wij helpen je hier graag mee. Zo zorgen we dat de installatiewerkzaamheden tijdig worden uitgevoerd en dat de keukenruimte klaar is zodat zonder problemen de keuken kan worden geplaatst.

Vooraf regelen en bespreken
Wij zijn alvast begonnen...
Dat gebeurt wel vaker. En als we even hebben overlegd over de volgorde van werken is dat helemaal geen probleem.
In de praktijk blijkt echter dat mensen net op de verkeerde plaats zijn begonnen waardoor de vervolgwerkzaamheden moeilijker en/of duurder worden. En dat is jammer en eenvoudig te voorkomen.
Nieuwsgierig? Vraag wat wij voor jou kunnen betekenen.
Als u wilt besparen...
Als u wilt besparen op of tijdens de verbouwing door bijvoorbeeld zelf mee te helpen kan dat. Wij kunnen alle werkzaamheden uitbesteden, ook aan jou. Wij coördineren, indien gewenst, alle werkzaamheden ook datgene dat door jou zelf wordt uitgevoerd. Van ons moet niks, wij leggen graag uit wat er moet gebeuren.

Als je zelf iemand kent die je bepaalde werkzaamheden wilt laten uitvoeren kan dat natuurlijk ook. Het blijft jou wens / jullie droom, jij bepaalt en wij regelen het.

Keuze maken
Er kan veel worden bespaart op de keuze van materialen.
Dit geldt zeker voor de materialen die voor de afwerking worden gebruikt.

Het aanbod van de diverse materialen en accessoires is gigantisch. Wij helpen u graag met het bepalen van een richting waarin gezocht kan worden. Dit is helemaal afhankelijk van persoonlijke smaak en stijl en uiteraard het beschikbaar budget.